Sopar de clausura de la 10a AGO de SiJ amb Jordi Turull, conseller del Govern legítim

10_assemblea_SIJ
Cartell dissenyat per Xavier Grabulosa

Fes-nos arribar la teva reserva de plaça a: sij@sij.cat

En uns moments greus, d’excepcionalitat política i enorme transcendència pel futur del nostre país i la seva gent, la Junta Directiva convoca a sòcies i socis a participar en la 10a Assemblea General Ordinària (AGO) de Sobirania i Justícia que tindrà lloc dimecres, 21 de març.

Per commemorar aquesta dècada (2008-2018) d’intens activisme cívic i compromís amb Catalunya, l’entitat celebrarà un sopar de clausura de l’AGO amb Jordi Turull, conseller de la Presidència del Govern legítim -i a les travesses possible candidat presidencial-  amb qui conversarem sobre els reptes que encara el país després de l’1-O i l’alarmant regressió autoritària de l’estat espanyol.

L’Assemblea començarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes de La Casa Elizalde (València, 302, Barcelona) amb el següent ordre del dia:

  1. Salutació de la presidenta
  2. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’anterior assemblea 8/03/2017
  3. Memòria d’activitats 2017
  4. Informe i aprovació, si s’escau, de l’estat dels comptes 2017
  5. Informe altes i baixes de sòcies i socis
  6. Ratificació membres de la Junta Directiva per cooptació
  7. Presentació i aprovació, si s’escau, del programa d’activitats 2018
  8. Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost 2018
  9. Torn obert de paraules

Tot seguit, ens traslladarem al restaurant Pomarada, que és a només dues travessies (Passeig de Gràcia, 78, pral., Barcelona), on seguirem debatent amb el nostre convidat fins a 2/4 d’11 del vespre. Atesa l’efemèride el cobert tindrà un preu reduït de només 10€ pels socis i 25€ pels acompanyants.

Menú:

ELS ENTRANTS
Pernil Ibèric de Guijuelo
Coca de pa amb tomàquet i oli d’oliva arbequí
Cocktail tebi de carbassa amb encenalls de parmesà
Carxofes fregides
Fideuà amb sèpia i allioli
Farcellets de botifarra i favetes al perfum de menta fresca

EL SEGON PLAT (a escollir al restaurant)
Rotllo de salmó fresc farcit de formatge de cabra del Berguedà amb oli de farigola
o
Risotto de calçots amb llagostins i lleuger cordó de romesco
o
Mini hamburgueses casolanes dues salses: Cabrales suau i soja amb sèsam
o
Medallons de filet ibèric al vi de Malvasia amb poma caramel·litzada

LES POSTRES
Pecat de xocolata amb gelat de vainilla blanca

EL CELLER
Aigües minerals
Vins Synera
Cava Roger de Flor Brut Nature
Cafès de Colòmbia