Arriben temps intensos

L’actualitat nacional bull i tot indica que la intensitat no farà més que aguditzar-se en el futur immediat. El president Puigdemont ha manifestat públicament la intenció de l’executiu català de culminar el full de ruta sobiranista el proper estiu i convocar eleccions constituents no més enllà d’octubre de 2017. També ha explicat que es podria tirar endavant un referèndum sobre la independència si estudiada l’opció resulta tècnicament viable. Ens trobem, doncs, en l’últim tram del procés polític que ha de portar a la creació d’un estat independent a Catalunya.

Dimarts, 27 de setembre, el conseller de Justícia Carles Mundó protagonitzarà el proper dinar-col·loqui Àgora de Sobirania i Justícia. Amb el suggeridor títol “Preparats per fer el cim” debatrem amb el ponent com el país està encarant aquesta darrera etapa del procés. El nostre convidat farà una primera intervenció d’uns vint minuts i, tot seguit, obrirem el torn de paraula entre els assistents. L’esdeveniment comptarà amb la participació de Sergi Blàzquez, president de l’associació de juristes Drets i advocat defensor del cap de files del PDeCAT al congrés Francesc Homs, encausat pel 9-N. També hi assistirà Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El dinar Àgora se celebrarà com d’habitud al Saló dels Camps Elisis del restaurant Pomarada, des de les 2 fins a 2/4 de 5 de la tarda. El preu del cobert és de 30€.

Si estàs interessat/da en assistir-hi fes arribar la teva reserva de plaça a l’adreça-e alicia.casals@sij.cat

T’hi esperem!